İstanbul Üniversitesi'nden yeni dönem başvuruları hk duyuru

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılında üniversitemize kabul edebileceğimiz öğrenci sayıları ile üniversitemizden gönderebileceğimiz öğrenci sayıları belli olmuştur. Üniversitemiz gerek kendi öğrenci yoğunluğu ve gerek de yoğun değişim talebinden dolayı genel kontenjan belirleyerek değişimi gerçekleştirmektedir.
Farabi Değişim Programına başvuru yapacak öğrencilerin kontenjanlarımızı ve kontenjan tablomuzun sonunda yer alan açıklamaları dikkate almaları gerekmektedir.

BAŞVURU AŞAMASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

* Değerlendirme Dışı : Üniversitesi tarafından resmi olarak başvuru evrakları tarafımıza ulaşmayan, yanlış sınıf beyanında bulunan ve kontenjan olmadığı için farklı bölümleri tercih eden öğrencilerin başvuruları değerlendirilmeye tabi tutulmaz. Öğrencilerin  Aksis https://basvuru.istanbul.edu.tr sistemi üzerinden online başvuru yapmaları, online başvuru formu çıktılarının istemiş olduğunuz evraklarla birlikte   resmi üst yazı ile üniversitemize gönderilmesi gerekmektedir.
Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi
Farabi  Kurum Koordinatörlüğü